Değerli öğrencilerimiz,

Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı

Tarih: 02.03.2022 (Çarşamba günü)

Yer: Merkez Kampüs, Teknoloji Fakültesi, T4 Binasında yapılacaktır.

Asgari şartları sağlayan ve dil belgesi kabul edilen öğrenci listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Asgari şartları sağlayan ve Erasmus Yabancı Dil Sınavına girecek öğrencilerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Asgari şartları sağlayan (not ortalaması yeterli olan) fakat listelerde olmayan öğrencilerimizin en kısa sürede ofisimiz ile iletişime geçmesi beklenmektedir.

Sınıf sıra numaraları sınav günü Merkez Kampüs, Teknoloji Fakültesi, T4 Binası giriş kapısına asılacaktır.

Öğrencilerin öğrenci kimlikleri ile birlikte sınav için gerekli araçları (kalem, silgi vb.) yanlarında bulundurmaları gerekmekte olup, sınavdan en az 15 dk önce sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınav başladıktan sonra sınava girişe izin verilmeyecektir.

Sınavınızda başarılar dileriz...

Erasmus Koordinatörlüğü