Değerli öğrenciler,

Yabancı dil sınav sonuçları için tıklayınız.

Erasmus Öğrenim Hareketliliğine başvuran öğrencilerin değerlendirme puanları için tıklayınız. (Listede yer alan öğrenciler, 09.03.2022 - 11.03.2022 tarihlerinde degisim.sabis.subu.edu.tr adresinden tercih işlemi yapmak zorundadır. Tercih yapacak öğrencilerin, tercih yapacakları üniversitelerde ders eşleştirip eşleştiremeyeceğini kontrol etmeleri gerekmektedir. Ders eşleştirme yapamayacakları üniversiteleri tercih etmemeleri tavsiye edilmektedir. Bu hususta bölüm koordinatörlerinden yardım alınmalıdır. Bölüm koordinatörleri listesine sitemizdeki öğrenci hareketliliği sekmesinden ulaşabilirsiniz. Yerleştirme yapıldıktan sonra üniversitelerde değişiklik yapılamamaktadır.)

Erasmus Staj Hareketliliği için tercih yapılmayacaktır.

Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği için yerleştirme (Asil-Yedek) listeleri 18.03.2022 tarihinde sitemizde duyurulacaktır.

Not: Kontenjanlar, eğitim düzeyi, fakülte ve bölüm değişkenlerine ve öğrenim hareketliliğindeki öğrencilerin tercih ettikleri ülkelere ayrılan bütçeler doğrultusunda, hesaplandıktan sonra 18.03.2022 tarihinde belirlenecektir.