Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Engin CAN, Koordinatörlük personeli Öğr. Gör. Alper KARATAŞ ile Teknoloji Fakültesi Matematik Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Hakan ADIGÜZEL ve Dr. Öğr. Üyesi Sertaç ERMAN Gürcistan'ın Tiflis şehrinde bulunan Gürcistan Amerikan Üniversitesi'nde düzenlenen Uluslararası Personel Haftasına katılım sağladı.

6 - 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. Uluslararası Personel Haftası etkinliğine Türkiye, Portekiz, Almanya, Polonya, Romanya, İspanya, İsveç, Güney Kore ve daha birçok ülkeden akademik ve idari personel katılım sağladı.

Program, gelen katılımcıların uzmanlık alanlarına göre hafta boyunca yaptıkları akademik ve idari ziyaretlerle devam etti.

Bu etkinliğin temel amacı, üniversite personeli arasındaki işbirliğini teşvik etmek, program ülkesi ve programa ortak ülkelerin kurumlar arasında değerli deneyimlerin ve en iyi uygulamaların paylaşılmasını kolaylaştırmaktır. Katılımcılar, Uluslararasılaşma Stratejileri, Öğrenci ve Personel Hareketliliği Programlarında İyi Uygulamalar, Küresel Zorlukların Ele Alınması ve Etkili Stratejilerin Uygulanması, Finansman ve Hibe Fırsatları ile Ağ Oluşturma ve İşbirliği Fırsatlarının Geliştirilmesi konularıyla ilgili görüşmeler gerçekleştirmiştir.

Görseller: