Öğrenim Hareketliliği İle Gidecek Öğrenciler İçin Gerekli Evraklar ve Formlar

İlk Grup Evraklar (Harçsız Pasaport ve Vize Yazısı Alabilmek İçin Ofise Teslim Edilecek Evraklar)​

1-Türkçe transkript (güncel)
2-Kabul mektubunun fotokopisi
3-Taahhütname (Islak İmzalı Olmalıdır)
4-Ek -1
5-Öğrenim Anlaşması (Learning Agreement For Studies)' in ilgili bölümünün (Section to be completed BEFORE THE MOBILITY) tamamı imzalanmış zorundadır. (https://learning-agreement.eu) (Henüz LA’ı imzalanmamış olanlar "Eksik Belge Bildirim Dilekçesi" doldurarak evrak teslimi yapabilirler.)
6-Vize yazısı talep dilekçesi

*Öğrencilerin Online Learning Agreement belgesinin hazırlanışı ve Bölüm Koordinatörlerinin Yapması gereken işlemler sunumunu dosyalar kısmında bulabilirsiniz.

*İlk Grup Evraklar tamamlanıp ofise teslim edildikten sonra 5-6 iş günü içerisinde vize yazınız yazılacak, imza süreci tamamlandıktan sonra öğrenci uzantılı e-postanıza iletilecektir.

İkinci Grup Evraklar (Vize Aldıktan Sonra Ofise Teslim Edilecek Evraklar)

6- Pasaport kimlik ve vize kısmı fotokopisi
7- Ziraat Bankası € hesabına ait banka hesap cüzdanının fotokopisi (Kampüs şubesi önerilir.)
8- Öğrenci Hibe Sözleşmesi (Kurum Koordinatörü ve öğrencinin imzası olmak zorundadır).
9- Seyahat Sağlık sigortasının fotokopisi

Üçüncü Grup Evraklar (Dönüş Yapan Öğrencilerin Ofise Teslim Etmesi Gereken Evraklar)

10- Not Durum Belgesinin (Transcript of Records) aslı(*)
11- Teyit Belgesi (Confirmation Sheet/Confirmation of Stay/Attendance Certificate) (*)
12- Öğrenci Katılımcı Rapor Formu(**)
13- Pasaportun vize giriş-çıkış fotokopisi veya E-devlet üzerinden Yurda Giriş/Çıkış Belgesi (Evrak tesliminde Pasaport orjinali beyan edilmelidir)

(*) Katılımcı Raporu e-mail adresinize faaliyetinizin bitiş tarihinden itibaren birkaç gün içerisinde gönderilecek olup öğrenci bu raporu 15 gün içerisinde doldurmalıdır.

Not : Dönüş evraklarının teslimi dönüşten itibaren 15 güne kadar yapılmalıdır.