Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin Erasmus+ Yükseköğretim Öğrencilerinin Staj Hareketliliği Programı çerçevesinde 2024 yılı 2022-1-TR01-KA131-HED-000052046 başvuru numaralı projesi kapsamında, 2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Karma Yoğun Programlar Öğrenci Hareketliliği Başvuru sonuçları aşağıdaki gibidir.

Gidilecek olan Kurum:

Uluslararası Vizyon Üniversitesi- Gostivar- Kuzey Makedonya

Kotenjan:6

Gönderilecek olan Program Öğrencileri: Bilgisayar Mühendisliği- Lisans Programı

Kabul Listesi;

İrem Belek
Melisa Yorgancılar
Taylan Öztürk
Muhammet Emin Korkmaz
Rüya Korkmaz
Caner Pekkan

Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Kabul listesindeki öğrencilerin gideceğini onaylamak için Erasmus ofisi ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Kabul listesindeki öğrencilerin hakkında feragat etmesi durumunda yedek listesindeki öğrenciler sırasıyla davet edilir. Karma hareketlilik eğitim, 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında yüz yüze olarak Gostivar, Kuzey Makedonya'da gerçekleştirilecektir. Çevrimiçi eğitimler ise 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bu çağrı kapsamında Erasmus ofisi irtibat kişisi:

Öğr. Gör. Koray CANTEZ

Tel: 0264 616 1452