Değerli öğrencilerimiz,

Her yıl ekim ayları içerisinde Erasmus+ Programının tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek  amacıyla Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) etkinlikleri düzenlenmekte; ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Kurumumuz bu konuda öğrencileri de teşvik etmek amaçlı bir yarışma düzenlemektedir.

Yarışma Detayları

Erasmus Faaliyetine katılmış öğrenciler için:

Öğrencinin Erasmus faaliyeti esnasında bulunduğu ülkeyi tanıtan kısa film veya fotoğraflarını, (fotoğraf gönderecek öğrencilerimizin blog şeklinde bir metin düzenlemesi gerekmektedir.)

Erasmus Faaliyetine katılmamış öğrenciler için:

Erasmus faaliyetine katılma sebebini, Erasmus yapmak istediği ülkeyi ve nedenini içeren tahmini 2 dakika sürecek bir kısa film çekmeleri gerekmektedir.

Tüm içerikleri üniversitemiz erasmus e-mail adresine göndermeniz gerekmektedir.

erasmus@subu.edu.tr

Yarışma son katılım tarihi: Saat: 17:00  14.10.2020

Yarışma sonucu açıklama tarihi: Saat: 17:00  15.10.2020

#Erasmusdays

*Yarışmalara yalnızca Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde aktif olarak öğrencilik hayatı devam eden öğrenciler katılım sağlayabilmektedir.