2024/25 Akademik yılı içerisinde Üniversitemiz Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri nihai sonuçları neticesinde hibeli ve hibesiz hareketlilik sağlamaya hak kazanan ve yurt dışına misafir olarak gidecek öğrencilerimiz için bir oryantasyon toplantısı düzenlendi. Hareketlilikleri öncesinde öğrencilerimizin Erasmus süreçleri ile ilgili programın genel kurallarından, öğrencilerin hak ve kazanımlarından, akademik ve sosyal yaşama uyumdan, sağlık ve güvenlik konularından, kültürel farklılıklar ve anlayışlardan, pasaport, vize, sigorta, banka ve hibe işlemlerinden bahsedildi.

Oryantasyon toplantısı esnasındaki görsel ve içerikleri dosyalar kısmında bulabilirsiniz. Toplantı kaydı Drive dosyası içerisinde katılımcı tüm öğrencilerimize e-posta ile iletilecektir.

Görseller: