Değerli öğrencilerimiz,

2021/22 Akademik Yılı Erasmus Staj Hareketlilikleri Asil-Yedek Listesi (Nihai Liste) sonuçları açıklanmıştır.

İtirazlar ve feragatlar sonucu puan listesi güncellenmiştir.

Listedeki öğrencilerin yerleştirmeleri, puan sıralamasına göre, eğitim kademesi ve bölüm kontenjanları gözetilerek yapılmıştır.

Listedeki öğrencilerimize, Ulusal Ajans tarafından Yeni Dönem Erasmus+ El Kitabının yayınlanması akabinde bir oryantasyon toplantısı yapılacak olup; Erasmus Staj Hareketliliğine dair bilgiler verilecektir.

Asil Listede Olan Öğrencilerin Dikkatine:

Asil listedeki öğrencilerimizin Avrupa Birliğine üye ve Erasmus Program ülkelerinin birinde yerleşik bir kurumdan davet mektubu temin edip; ilgili davet mektubunu 01.08.2021 tarihine kadar erasmus@subu.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Davet mektubu ibraz etmeyen öğrenciler hibe hakkını kaybeder.

Temin edilen davet mektubundaki Erasmus Staj Hareketliliği başlangıcı en erken 01.09.2021 (Erasmus+ Proje Başlangıç Tarihi) tarihli olmalıdır.

Yedek Listesinde Olan Öğrencilerin Dikkatine:

Ulusal Ajans tarafından, kurumumuza beklenenden (geçen dönemden) daha fazla hibe verilmesi durumunda ek yerleştirilme yapılacaktır. Ek yerleştirme yapıldığında, sitemizde duyurularak, yedek listesinden asil listeye taşınan öğrencilere mail ile bilgi verilecektir.

01.08.2021 tarihine kadar Asil listede bulunan ve davet mektubu ibraz etmeyen öğrencilerin hareketlilikleri hibesiz hareketliliğe taşınarak, Yedek listesindeki öğrencilerimiz sırasıyla Asil listesine taşınacaktır.

(Yedekteki öğrencilerin sık sık SUBÜ uzantılı öğrenci e-mail adreslerini takip etmeleri rica olunur.)