2020-2021 Erasmus Öğrenim ve Staj Tercih Sonuçları ekte liste (ASİL-YEDEK) halinde ilan edilmiştir.

• Feragat etmek isteyen öğrencilerimiz ekteki feragat dilekçesini doldurup 20 Mart 2020 tarihine kadar Erasmus Ofisine teslim etmelidir.
  • Her iki hareketliliğe başvuran öğrencilerimizin puanının kesilmesini istediği hareketlilik için 20 Mart 2020 tarihine kadar ekteki dilekçeyi doldurup Erasmus Ofisine teslim etmelidir. (Her iki hareketliliğe yerleştirilmiş olan öğrencilerimizin dilekçe vermemesi durumunda STAJ hareketliliğinden (-10) puan düşülecektir)

NOT: 24 Mart 2020 tarihinde yerleştirme listeleri, feragat ve puan düşürülmesi sonucu yeniden güncellenip web sayfamızda güncel haliyle ilan edilecektir.

NOT: Staj hareketliliğinde ASİL listede olan öğrencilerimiz davet mektuplarını şu andan itibaren ofisimize teslim edebilirler. Staj hareketliliği ASİL listesindeki öğrencilerimiz için davet mektubu son teslim tarihi Covid-19 Sebebiyle ileri bir tarihte yayınlanacaktır.