Ana içeriğe atla

Öğrenim Hareketliliği İle Gidecek Öğrenciler İçin Gerekli Evraklar ve Formlar

İlk Grup Evraklar (Harçsız Pasaport ve Vize Yazısı Alabilmek İçin Ofise Teslim Edilecek Evraklar)​

1- Türkçe Transkript (onaylı)
2- Kabul mektubunun fotokopisi
3- Taahhütname (Islak İmzalı Olmalıdır)
4- Ek -1
5- Öğrenim Anlaşması (Learning Agreement For Studies)' in ilgili bölümünün (Section to be completed BEFORE THE MOBILITY) tamamı imzalanmış zorundadır. (https://learning-agreement.eu) (Henüz LA’ı imzalanmamış olanlar "Eksik Belge Bildirim Dilekçesi" doldurarak evrak teslimi yapabilirler.)

*Öğrencilerin Online Learning Agreement belgesinin hazırlanışı ve Bölüm Koordinatörlerinin Yapması gereken işlemler sunumunu dosyalar kısmında bulabilirsiniz.

*İlk Grup Evraklar tamamlanıp ofise teslim edildikten sonra 'Vize Yazısı Talep Dilekçesi' doldurulup ıslak imzalı ofise teslim etmeniz gerekmektedir. Akabinde 5-6 iş günü içerisinde yazınız yazılacak, imza süreci tamamlandıktan sonra öğrenci uzantılı e-postanıza iletilecektir.

İkinci Grup Evraklar (Vize Aldıktan Sonra Ofise Teslim Edilecek Evraklar)

6- Pasaport kimlik ve vize kısmı fotokopisi
7- Ziraat Bankası € hesabına ait banka hesap cüzdanının fotokopisi (Kampüs şubesi önerilir.)
8- Öğrenci Hibe Sözleşmesi (Kurum Koordinatörü ve öğrencinin imzası olmak zorundadır)
9- Seyahat Sağlık sigortasının fotokopisi

Üçüncü Grup Evraklar (Dönüş Yapan Öğrencilerin Ofise Teslim Etmesi Gereken Evraklar)

10- Not Durum Belgesinin (Transcript of Records) aslı(*)
11- Teyit Belgesi (Confirmation Sheet/Confirmation of Stay/Attendance Certificate) (*)
12- Öğrenci Katılımcı Rapor Formu(**)
13- Pasaportun vize giriş-çıkış fotokopisi (Evrak tesliminde Pasaport orjinali beyan edilmelidir)

(*) 10 ve 11. Maddelerdeki evraklar gittiğiniz okuldan alınacaktır. Bu iki belgenin yerine tek belge olarak Öğrenim Anlaşması / Learning Agreement for Studies'in “Section to be completed AFTER THE MOBILITY” kısmının da düzenlenmesi yeterli olacaktır.

(**) Katılımcı Raporu e-mail adresinize faaliyetinizin bitiş tarihinden itibaren birkaç gün içerisinde gönderilecek olup öğrenci bu raporu 15 gün içerisinde doldurmalıdır.

Not : Dönüş evraklarının teslimi dönüşten itibaren 15 güne kadar yapılmalıdır.

Dosyalar: