Değerli öğrencilerimiz,

2020/21 Proje Dönemi Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Asil ve Yedek Listesi güncellenmiştir.

Aşağıdaki ekli listede bulunan öğrenciler; feragat eden, zamanında evrak teslim edemeyen ve ofisimiz ile iletişimde bulunmayan öğrencilerin yerine Asil Listesine taşınmıştır.

Ekteki listede yer alan öğrencilerin;

Sıra numaraları önceki duyuruda paylaşılan ve https://erasmus.subu.edu.tr/tr/node/357 adresindeki listede bulunan sıra numaraları ile aynı bırakılmıştır.

Öğrenim Hareketlililiğine hak kazanan öğrencilerimizin 2 hafta içerisinde erasmus@subu.edu.tr adresine hareketliliklerinin tercihen 2020/21 Bahar Dönemi veya 2021/22 akademik yılı güz ya da bahar dönemine ertelemek istediklerini içeren bir mail göndermeleri gerekmektedir. 12.10.2020 (tarih güncellenmiştir) tarihine kadar bildirim yapmayanların hakları asil listesinden hibesiz listesine aktarılacaktır.

Staj Hareketliliğine hak kazanan öğrencilerimizin belirtilen tarihler içerisinde Erasmus Koordinatörlüğüne davet mektubu ibraz etmeleri gerekmektedir. 30.07.2021 (tarih güncellenmiştir) tarihine kadar davet mektubunu ibraz etmeyenlerin hareketlilik hakları asil listesinden hibesiz listesine aktarılacaktır.

Not: İlanda yer alan liste öğrenim hareketliliği ve staj hareketliliği için sürekli güncellenecektir.

Son Güncellenme Tarihi : 31.05.2021