Değerli öğrencilerimiz,

Covid-19 pandemisinin son günlerdeki artış hızı nedeni ile ofisimiz geçici olarak esnek çalışmaya başlamıştır. Dolayısıyla, bu süreçte normalleşme olana kadar, işlemlerimiz sadece elektronik posta üzerinden gerçekleştirilecektir.

İşlemlerini elektronik posta ile gerçekleştiremeyen veya iletişim numaralarından ulaşmak isteyen öğrencilerimiz, lütfen sadece Pazartesi ve Cuma günleri (Salı, Çarşamba ve Perşembe günü hariç) 08.30/12.30 – 13.30/17.30 saatleri arasında ofisimizi ziyaret edebilir ya da iletişim numaralarından personelimize ulaşabilirler.

Öğrencilerimizin gerekmedikçe, sosyal teması engellemek adına, ofisimizi ziyaret etmemelerini, işlemlerini elektronik posta ile çözüme ulaştırmalarını (ıslak imza gereken durumlar hariç) ve sorularını iletişim numaralarımızı arayarak sormaları konusunda hassas davranmalarını rica ediyoruz.

SUBU Erasmus Koordinatörlüğü