Değerli öğrenciler,

2022/23 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

Öğrenci Staj Hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliğine Başvuru Yapan Öğrencilerin Dikkatine,

Asil listede; 3 Ön Lisans, 34 Lisans, 6 Yüksek Lisans ve 2 Doktora olmak üzere toplamda 45 kişi yer almaktadır.

Asil listede yer alan öğrenciler ''Aday Öğrenci'' statüsünde olup, yerleştikleri kurumlara Nisan ve Mayıs ayı içerisinde bildirilecektir. Bu hususta Erasmus Koordinatörlüğümüz Nisan ayı içerisinde öğrencilerimize bir oryantasyon toplantısı yapacak olup, Erasmus Öğrenim Hareketliliği süreçleri ile ilgili detaylı bilgi verecektir. Bu toplantıya katılım gösterilmesi zorunludur. Oryantasyon toplantısının yeri ve zamanı sitemizde duyurulacaktır. Ayrıca öğrencilerimizin öğrenci uzantılı e-posta adresine (öğrencinumarası@subu.edu.tr) elektronik posta gönderilecektir.

Toplantıdan önce öğrencilerimizin yapması gereken bir işlem bulunmamaktadır.

Asil listede yer alan fakat herhangi bir sebepten dolayı hareketliliğe katılmaktan vazgeçen öğrencilerin, 25.03.2022 tarihine kadar feragat dilekçesini koordinatörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir. Feragat dilekçesi vermeyen ve hareketliliğe bu tarihten sonra katılmayacak öğrencilerden gelecek başvurularında "-10 puan" eksiltme uygulanmaktadır. (Feragat dilekçesi ekte yer almaktadır.)

Yedek listesinde yer alan öğrencilere ancak kendi eğitim düzeyleri ve bölümlerinden feragat edilmesi durumunda sıra gelmektedir.

Yedek Listesinde yer alan öğrencilerin sık sık öğrenci uzantılı e-posta adreslerini (öğrencinumarası@subu.edu.tr) kontrol etmeleri gerekmektedir. Asil listedeki bir öğrencinin hareketliliğe katılamaması durumunda sıra kendi eğitim düzeyi ve bölümündeki en yüksek puanlı yedek öğrenciye geçmektedir.

Asil listedeki öğrenciler hibe almaya hak kazanmış öğrencilerdir. Yedek listesinde yer alan ve hibesiz bir şekilde hareketlilik gerçekleştirmek isteyen öğrencilerin 08.04.2022 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze bir dilekçe ile başvurması gerekmektedir.

Staj Hareketliliğine Başvuru Yapan Öğrencilerin Dikkatine,

Asil listede; 5 Ön Lisans, 9 Lisans, 2 Yüksek Lisans ve 1 Doktora olmak üzere toplamda 17 kişi yer almaktadır.

Asil listede yer alan öğrencilerin 18.05.2022 tarihine kadar davet mektubu ibraz etmeleri gerekmektedir. Davet mektubu (Hareketlilik) başlangıç tarihi 01.09.2022 'den önce olmamalıdır. Staj için uygun davet mektubu örnekleri ekte yer almaktadır. Bu hususta Erasmus Koordinatörlüğümüz Nisan ayı içerisinde öğrencilerimize bir Oryantasyon toplantısı yapacak olup, Erasmus Staj Hareketliliği süreçleri ile ilgili detaylı bilgi verecektir. Bu toplantıya katılım gösterilmesi zorunludur. Oryantasyon toplantısının yeri ve zamanı sitemizde duyurulacaktır. Ayrıca öğrencilerimizin öğrenci uzantılı e-posta adresine (öğrencinumarası@subu.edu.tr) elektronik posta gönderilecektir.

İtiraz Süresi Son Tarih: 25.03.2022

Feragat Süresi Son Tarih: 25.03.2022