Değerli öğrencilerimiz,

2023/24 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Asgari şartları sağlayan 41 başvurudan 33'ü asil olarak yerleştirilmiştir. Yedek listesindeki öğrenciler ancak asil listedeki öğrencilerin feragat etmesi veya hareketlilik gerçekleştirmemesi durumunda asil listesine bölüm içerisindeki sırasına göre alınacaktır.

Erasmus Koordinatörlüğümüz 15 Haziran 2023 tarihinde bir oryantasyon toplantısı yapacak olup, Erasmus Staj Hareketliliği süreçleri ile ilgili detaylı bilgi verecektir. Hak kazanan öğrencilerin toplantıya katılım göstermesi zorunludur. Toplantı çevrimiçi (online) yapılacaktır. Öğrencilerimizin toplantı zamanına kadar yapmaları gereken bir işlem bulunmamaktadır. Toplantı giriş linki ve saati sitemizde duyurulacak olup ayrıca öğrencilerimizin e-posta adreslerine bilgilendirme e-postası gönderilecektir.

Staj hareketliliği asgari şartlarını sağlamış (Dil notu min. 50 + G.A.N.O. min. 2.20 veya 2.50) fakat listede gözükmeyen öğrencilerimizin 14.06.2023 mesai bitimine kadar değerlendirilmesinin yeniden yapılması talebi hususunda itiraz dilekçesi yazarak Koordinatörlüğümüzü bilgilendirmesi gerekmektedir. İtiraz süresi 7 takvim günüdür (14.06.2023'e kadar).

Feragat son tarihi: 14.06.2023'dür. Bu tarihten sonra hareketlilik yapmayıp, feragat etmek isteyen öğrencilere bir sonraki başvurularında puan eksiltme uygulanacaktır.

Davet mektubu ibrazı son tarihi: 26.07.2023'dür. Bu tarihe kadar davet mektubu getirmeyen öğrencilerin başvuru durumu asil listesinden yedek listesi statüsüne taşınacaktır.