Öğrenci; Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuru Süreci

Erasmus+ Öğrenim/Staj Hareketliliği Başvuru Tarihleri 30 Aralık 2019 – 03 Şubat 2020
Erasmus+ Öğrenim/Staj Hareketliliği Başvuru Yeri  https://degisim.sabis.subu.edu.tr/
Erasmus+ Öğrenim/Staj Hareketliliği Dil Sınavı Tarihi  12 Şubat 2020
Sonuçlara itiraz süresi  Sonuçların ilanını takiben 7 gün içerisinde

ERASMUS+ ÖĞRENİM &STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU KOŞULLARI

1. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne kayıtlı öğrenci olmak (ön lisans, lisans, lisansüstü),

2. En az bir ders dönemini tamamlamış olmak (Hazırlık Sınıfı öğrencileri başvuruda bulunamaz.). Ön lisans ve lisans programlarının birinci sınıfında okuyan öğrenciler hareketlilik faaliyetinden yararlanamaz. (Birinci sınıfta okurken başvurularak, ikinci sınıftayken hareketlilikten yararlanılabilinir).

3.

Ön lisans ve lisans öğrencileri için   Genel akademik not ortalaması en az 2.20
  Lisansüstü (Yüksek Lisans/Doktora) öğrencileri için   Genel akademik not ortalaması en az 2.50

4. Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği için en az 65, Erasmus+ Staj Hareketliliği için en az 50 dil puanına sahip olmak.

ÖNEMLİ NOT: Başvurular için gerekli tüm bilgiler (yapılması gerekenler) ve süreç hakkındaki bilgilere ulaşmak için aşağıdaki ekli dosyayı lütfen OKUYUNUZ...

Başvuru