Üniversitemizin 2019 yılından beri yürüttüğü, Erasmus Uluslararası Kredi Hareketlilikleri (KA107) kapsamında partner üniversitelerimizden biri olan Kanada Teknoloji Üniversitesi eski rektörü, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Reis MULİTA ve Dr. Öğr. Üyesi Jona PUCİ kurumumuzu ziyaret etti. Misafirlerimiz, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Üniversitemizin düzenlediği ''Kariyer Günleri'', ''İş Yerinde Eğitim'' ve diğer çeşitli faaliyetlere katıldı.

Kanada Teknoloji Üniversitesi ile 2019 yılından beri sürdürdüğümüz ortaklığımız boyunca toplamda 2 Erasmus öğrenci hareketliliği ve 6 personel hareketliliği gerçekleştirildi.

Yürüttüğümüz proje ve güçlü ortaklığımız sayesinde Uluslararası, bölgesel ve üniversiteler arası katkı sağlanması amacıyla projeye yeni ortaklar ile birlikte yeni bölümler dahil ederek, 2022 yılı için Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkelerde Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği yapılması için KA171 projesine başvuruldu.