Üniversitemiz Uluslararası Ofis Personeli Alper Karataş, Kanada Teknoloji Üniversitesinde proje kapanış toplantısına katıldı.

2019 yılından beri yürütücüsü olduğumuz Erasmus KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği projesinin kapanış toplantısı Arnavutluk'un Tiran şehrinde bulunan Kanada Teknoloji Üniversitesinde düzenlendi. Kanada Teknoloji Üniversitesinden Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Reis MULİTA, Kalite Güvence Müdürü Bledar Komina ve Kurum Yönetim Organizasyon Müdürü Ubejd Osmani'nin katıldığı toplantı 2 gün sürdü. Proje süresince 2 öğrenci ve 6 personel olmak üzere karşılıklı toplamda 8 hareketlilik gerçekleştirildi. Ayrıca 2023 yılında başvurulması planlanan yüksek bütçeli projeler için yeni ortaklar ile ileride toplantılar yapılması hususunda görüşmeler gerçekleştirildi.

2022 yılı itibariyle Kanada Teknoloji Üniversitesi'de dahil olmak üzere 5 farklı bölge, 16 farklı üniversite ile KA171 Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkelerde Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği projesine başvuruldu.