Değerli Öğrencilerimiz,

Avrupa Komisyonu'nun sunduğu Çevrimiçi Dil Desteği (Online Linguistic Support, OLS) platformu, dil becerilerinizi geliştirmenize ve yeni diller öğrenmenize eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Bu platforma üye olup, hareketliliğiniz öncesinde ve sonrasında dil desteği alabilmektesiniz. Karşılıklı etkileşim içeren ve çeşitli ilgi çekici öğrenme aktiviteleri sunan sistem, yeni bir dil öğrenmenizi veya hali hazırda bildiğiniz yabancı dilde ustalaşmanızı sağlamaktadır. En iyi yanı ise, her katılımcının ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmaktadır.

Bu, öğrencilerimizin kendi temposuyla başlayabileceği benzersiz bir dil öğrenme deneyimi sunmaktadır. Profili oluşturmak ve dil öğrenmeye başlamak, EU Academy üzerinden OLS sistemine ve diğer sayısız kısa kurslara erişim için, başlangıç modülü hesap oluşturmada yardımcı olmaktadır. Aşağıda OLS platformuna kayıt adımları ve dil sınavına nasıl girileceğine dair detaylı bir rehber bulunmaktadır. Kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgiye rehberden ulaşılabilmektedir.

OLS sisteminde görüşmek üzere.